EVENOS COMPASS

  • EVENOS COMPASS project - thumbnail view 10
  • EVENOS COMPASS project - thumbnail view 1
  • EVENOS COMPASS project - thumbnail view 2
  • EVENOS COMPASS project - thumbnail view 3
  • EVENOS COMPASS project - thumbnail view 4
  • EVENOS COMPASS project - thumbnail view 5

EVENOS COMPASS

Расположение: LIMASSOL
Статус проекта: ЗАВЕРШЕННЫЕ

PROJECT DESCRIPTION

 

The concept of the building based on the creation of A "protection filter" for the control of the sun but also to ensure a high degree of privacy for each apartment in relation to the adjacent buildings.

The building is oriented towards the south and the sea which is within walking distance.

The typology of the apartments (two one-bedroom and one two-bedroom apartments per floor) seeks to meet the demands of modern lifestyle.

The penthouse consists of one three-bedroom apartment with large terraces to satisfy all the needs of a family.

The building is dominated by white color. Materials like metal and UVPVC have been used for the manufacturing of filters in combination with glass railings. The windows are double glazed and thermal insulation has been installed on the roof.
 

Built area:750m2
Client: COMPASS DEVELOPERS LTD
Structural Engineer: KYRIACOS GEORGIOU
M+E Engineers: MICHALIS PAKKOS
Contractor: ERGODYNAMIKI KATASKEUASTIKI LTD